Ahad, 7 Oktober 2012

Gambar Penampakkan Kelibat Putih | Seram!

Baru-baru ini Belalang singgah makan malam di satu kedai makan berhampiran tempat tinggal Belalang, Kulim. Belalang memang biasa dengan kedai ni. Selain selesa, makanan yang dimasak sedap-sedap juga.

Dan seperti biasa sementara hidangan yang dipesan sampai, dengan menggunakan telefon bimbit 'cap ayam', Belalang tangkap beberapa keping gambar Belalang Jr.


Gambar pertama, ok...


Gambar kedua, ok...


Namun pada gambar ketiga yang dirakam, Belalang berjaya merakam sesuatu yang aneh di Belakang Belalang Jr. Pelik juga Belalang dengan gambar yang satu ni. Cuba anda lihat, mungkin ada boleh meneka apakah ia.

-

-

-

-



 

 Belalang Jr. asyik menonton Majalah 3

Sampai tenganga mulut!

Gambar yang menjadi misteri

Jika anda berfikir kelibat di belakang itu adalah orang yang sedang berjalan, sememangnya anda dah salah. Memang bukan orang. Lagi pun sekiranya itu orang, mengapa hanya ada bahagian atas? mana kakinya?

Misteri tak? jangan takut-takut ya. Hehehe

Terima kasih kerana membaca...







** Ok, dah cukup tipu sikit-sikit. Itu memang orang pun. kebetulan pelayan yang ambil pesanan lalu Belakang Belalang Jr. Jangan marah ye... :)

6 ulasan:

  1. la ape yg nk pelik?sdangkan gmbr bdk tu pon bgegar!mestilah itu effect gegaran dr cahaya2 or ape2 je la yg ade blakang die tu.tgh tak balance.tahape2 tah n3.tahniah

    BalasPadam
  2. wah..mula2 baca suspen jugak..he2x..pandai jugak belalang wat lawak ek.. :)

    BalasPadam
  3. hehee agak2 dia kenal aku lagi tak, eh?

    BalasPadam
  4. hahaha
    jangan selimbungi diri anda dalam misteriiiii hehehhe

    BalasPadam
  5. nak kongsi sikit, jemput tengok blog saya,thankz
    http://tester-kesuburan-pregnancy-murah.blogspot.com/

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pautan Artikel Menarik