Selasa, 17 Julai 2012

Mula Sekali Lagi

Betul la kata orang, ada ilmu kena selalu amalkan takut nanti lupa. Macam tu juga la dengan blog. Bila dah lama tak menulis, mulalah terasa macam janggal pula nak menulis. Tak larat nak nganga mulut dah cari idea. Nasib lalat tak terjun kuak lentang lagi dalam mulut ni. Hehehe...

Sepanjang Belalang tak menulis blog, banyak juga perkara-perkara yang berlaku. Ada yang best ada juga yang tak. Tapi itu la, nak olah untuk dijadikan cerita dah terlupa. Setengahnya tiada idea nak olah macam mana.

Jadi Belalang bercadang nak kongsi gambar sajalah untuk entry ini. Ceritanya pandai-pandailah anda yang baca membuat jalan cerita. Siapa yang teka kisah disebalik gambar tu dengan betul, sila tuntut hadiah anda di rumah ketua kampung, ketua kampung yang berdekatan dengan anda :)



Dua gambar atas ni Belalang bawa Mrs.Belalang sambut harijadinya. Tu atas tu anak saudara




Tiga gambar ni pula suasana sewaktu PM datang Kulim dalam program Janji Ditepati... Psst, kenal tak perempuan pakai topi gambar atas sekali tu? 1MALAYSIA!!! hahaha



Dua gambar ni pula kami sekeluarga pergi berkelah di Air Terjun Junjung


Saja-saja... Hehehe

Skrin gergasi pada malam final EURO 2012... Italy kalah... isk, isk


Dua gambar atas ni sekitar Juru


Dua gambar ni kami sambut hari jadi salah seorang anak saudara
Terima kasih kerana membaca dan menatap gambar-gambar ini... Ngee~

8 ulasan:

  1. wah2x..sibuknya belalang dgn aktiviti..dah mcm wakil rakyat ni..wakaka..

    BalasPadam
  2. no wonder lama menghilang...rupa2nya sibuk mengempen...he,he,he

    BalasPadam
  3. bila lama x menulis mmg jadi kaku hendak mula.. hehehe

    BalasPadam
  4. senyap je belalang ni... busy bebenor la tuh.

    p/s: mia dah lama tak picnin dan mandi manda di air terjun.. tengok kat gambar tu macam best je..

    BalasPadam
  5. betul2..
    bila lama tak menulis jadi tak tau nak mula dari mana.
    cerita tu ada tapi makin nak gerak kan jari makin hilang pulak cerita tu..ahahha

    BalasPadam
  6. uitt Belalang Jr ii dah keluar ke bang? hehee

    BalasPadam
  7. patut lama x nampak...junjung ayaq kotoq..aku dh lama x p situ

    BalasPadam
  8. Salam Ramadhan, kunjungan perdana di blog yang penuh dengan entry menarik. salam silaturahmi..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pautan Artikel Menarik