Isnin, 31 Disember 2012

Sebelum Tiba 2013

Kejap sahaja lagi kita akan menyambut tahun baru 2013, mengantikan tahun 2012 yang sangat-sangat dinantikan oleh semua umat manusia di planet bumi ini kerana mempunyai satu ramalan yang maha menakutkan. Tapi akhirnya ramalan tinggal ramalan. Huhuhu...

Esok 1.1.2013, jika tahun lepas 1.1.2012 entry Belalang yang pertama di blog ini telah ditulis bertajuk Selamat Tahun Baru 2012, mungkin esok pula akan ada entry bertajuk Selamat Tahun Baru 2013.

Ini bermakna usia blog ini dah setahun. Alhamdulillah,mula-mula waktu buat blog ni, takut juga Belalang tak boleh nak beri tumpuan pada blog ini memandangkan Belalang masih mempunyai beberapa blog yang dah bersawang yang berlu diupdate sekerap mungkin. Namun nampaknya Belalang berjaya melakukannya. Yes! yes! yes! :D

Ini adalah entry ke 99 blog ini. Esok update satu lagi entry, maka genaplah seratus entry untuk satu tahun usia blog ini. 100 entry dalam setahun, menunjukkan tuan blog ini rajin atau malas jaga blog? ngee...

Tahun 2012 Belalang dah berjaya mensasar target dalam dunia internet iaitu income yang lumayan dari tahun-tahun sebelum itu.

Untuk tahun 2013, Belalang mengharapkan yang Belalang berjaya melipat gandakan pendapatan melalui internet. Anda semua tolong doa-doakan ye. Jika berjaya, nanti Belalang kongsikan beberapa cara yang Belalang gunakan dalam mencari duit di internet :)

Terima kasih kerana membaca...

8 ulasan:

  1. ok..ingtkan nak kongsi2 pendapatan tadi...ekekeke

    BalasPadam
  2. insyallah bro..aku doakan moga harapanmu dimakbulkan...janji berusaha kan~

    BalasPadam
  3. Datang sini nak mengucapkan Selamat Tahun baru 2013....semoga persahabatan kita kekal berkekalan

    BalasPadam
  4. kuatkan semangat belalang... boleh tu... selamat tahun baru ya..

    BalasPadam
  5. Tahniah.. Dah setahun blog yg satu ni. Blog yg satu ni reti sket akak nk komen2 berbanding blog satu lg yg itu baca x reti komen

    BalasPadam
  6. wah dah 100 entri..mmg rajin..lg rajin dr ciktom..hihi
    smoga terus sukses dgn smua blog belalang :)

    BalasPadam
  7. amin.... smoga pendapatan anda masyukkk dengan keberkatan.... smoga 2013 lebih bermakna buat kita semuaa

    BalasPadam
  8. tahniah dah setahun usia blog yg ni..ehem jgn lupa belanja mama tau..harap2 tahun ni income up lagi.. :)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pautan Artikel Menarik