Selasa, 18 Jun 2013

Promosi Homestay Di Kulim Kedah


Baru-baru ini Belalang telah bertungkus-lumus menyiapkan blog, fanpages dan ayat-ayat iklan untuk sebuah homestay di kawasan Kulim bernama Ayris Homestay.

Antara tugas yang perlu Belalang selesaikan adalah membuat satu blog siap dengan beberapa entry, satu fanpages siap design timeline cover dan sedikit ayat marketing, satu iklan di Mudah.my.


Banyak jugakan kerja yang Belalang kena buat? Sebenarnya pemilik Ayris Homestay adalah Kakak Belalang sendiri. Disebabkan itu Belalang tak kisah untuk tolong lebih-lebih :)

Sekiranya anda berminat untuk melihat hasil kerja Belalang yang tak seberapa tu, sila-silalah untuk klik link ini. Kalau boleh supportlah sekali dengan cara like pages tersebut :PSekiranya berminat untuk bermalam di Ayris Homestay, sila-silalah hubungi nombor yang tertera pada blog dan fanpages.

Bagaimana dengan hasil kerja Belalang? sekiranya ada yang berminat untuk mendapatkan khidmat Belalang untuk membuat blog, timeline cover atau ayat-ayat iklan yang menarik, boleh sahaja terus hubungi Belalang di facebook.com/belalanghijau.perisik

Terima kasih kerana membaca...

3 ulasan:

  1. Cantik homestay en. Bell kemas dan bersih je nampak, no wonder ramai yg berminat utk menginap :)

    Kepada sesiapa yg nak bercuti or berkunjung ke Melaka tu..

    Jom Terjah: Homestay Muslim Murah di Bandar Hilir Melaka

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pautan Artikel Menarik