Selasa, 15 Januari 2013

Cara Pantas Naikkan Like FanPages

Terabai pula blog kacak ku ini sejek dua tiga menjak ini. Maaf ye blog, nanti tuan mu ini belanja makan nasi ayam :). Ok kali ni Belalang nak kongsikan cara bagaimana untuk pemilik FanPages di Facebook nak naikkan like dengan cepat.

Ada banyak cara untuk tingkatkan like pada Facebook. Ada yang berbayar dan ada juga yang percuma. Yang berbayar Belalang belum pernah guna, tapi Belalang yakin ianya berkesan dan berbaloi dengan harga yang dibayar.

Belalang hanya gunakan cara percuma. Kurang berkesan tapi like tetap naik. Ok la kan, dah nama pun percuma. Tapi tetap ok dah puas hati.


Cara berbayar- Belalang lihat ramai juga kawan-kawan yang gunakan Samseng Facebook. Dengan bayaran RM30 (kalau tak silap), katanya sangat berbaloi. Belalang belum try, tapi tengok kawan-kawan yang guna nampak happy semacam je ;)

Samseng Facebook bukan sahaja naikkan like pada fanpages tapi dalam masa yang sama menaikkan trafik blog anda. Macam mana? Kena dengar sendiri la caranya. Klik Samseng Facebook


Cara percuma- Daftar di website Asia Cube. Yang ini Belalang dah try dua bulan (sebab nak buat review ni la). Betul-betul guna sebulan ja, sebulan lagi tiada masa pula. Hahaha.

Sebenarnya amat mudah guna Asia Cube. Anda hanya perlu kumpul point dengan cara like atau share fanpages pengguna lain yang sama-sama gunakan platform Asia Cube. Point yang dah dikumpul tu gunanya adalah untuk orang lain like fanpages kita pula. Setakat Belalang guna, ianya berkesan. Boleh pilih nak like hanya dari dalam Malaysia atau around the world.

Kesimpulannya, Samseng Facebook ok dan Asia Cube pun. Pilih sahaja nak yang mana dengan klik pada nama-nama yang warna lain itu.

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk anda.

Terima kasih kerana membaca...

22 ulasan:

  1. wuah! menarik ni...nak cube r...thanks bro for da sharing~

    BalasPadam
  2. kurang paham la..baca sekali lagi..:P

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe ayat2 ku mmg ada masanya tunggang langgang...
      jgn marah ek :P

      Padam
  3. Dua2 blom guna
    Nak try yg percuma lah.. huhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. sama la kita sop, try yg free dulu...
      hahaha

      Padam
  4. deno takde pun fanpage ni...

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha,deno kena buat satu nih...
      senang peminat dan secret admire nak like :P

      Padam
  5. mmg best, tapi nak ngadap satu2 buat benda tu tatau la sempat ke idak.. kekeke

    BalasPadam
  6. nice share bro..susah nk dpatkan like ,boleh try yg free tue la..

    Asiahost Menyediakan 2000 Kuota Domain.my Percuma

    BalasPadam
  7. hai, tq sebab berkongsi, kebetulan pula tengah mencari info pasal software naikkan fanpage blog ni. Akan saya cuba nanti mudah-mudahan berjaya =D

    BalasPadam
  8. assalam..ehem arini baru dapat lawat en.bell..thanks atas perkongsian ini..

    BalasPadam
  9. Terima kasih sbb berkongsi. Fanpage saya dari tahun 2009 lagi dah buat, tapi baru ada 4 ribu je fans.. :( Lama betul.

    BalasPadam
  10. wahh..boleh cuba ni. thnx for sharing ^_^

    BalasPadam
  11. saya dah dapat coin, tapi mcm mana coin itu boleh dijadikan like kat fan page saya

    BalasPadam
    Balasan
    1. maaf lambat respon, lama x online :)
      dah add URL blog ke? kalau dah add blog adam
      kalau dah ada coin sure akan ada yang like nanti

      ** tips utk kasi like naik pantas= tinggikan sedikit nilai coin tu :)

      Padam
  12. Macam nk pilih kalau nk like dari malaysia sahaja ?

    BalasPadam
  13. macam mna nk oder ???

    BalasPadam
  14. plss call or pm sy di no 0195176586 sy bermnt nk beli samsengfb ni tq :)

    BalasPadam
  15. macam mane nak pilih like untuk malaysia saja?

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pautan Artikel Menarik