Isnin, 13 Februari 2012

Gambar FB | Kurangkan Beban Dosa Arwah

Agak lama Belalang membiarkan blog ini tanpa di update. Jujur cakap sepanjang Belalang berblog, kali ni la perasaan nak ngadap blog rasa paling down teruk ya amat. Blog SBT pun update lebih kurang ja.

Semalam dah ada mood sikit, tu pasal yang blogwalking ke beberapa blog. Hehehe

Memandangkan mood berblog tak berapa nak ok lagi, Belalang hanya nak kongsikan gambar ini yang Belalang jumpa di Facebook.

(klik pada gambar untuk paparan lebih jelas)

Apa pendapat anda mengenai gambar ini? Sudi-sudi untuk kongsikan...

Terima kasih kerana membaca :)

8 ulasan:

  1. susah nak jumpa orang bertanggungjawab gini..

    BalasPadam
  2. FB mmg ada button/link/web yg blh kita gunakan utk mereport kematian pemilik FB kan..

    BalasPadam
  3. ramai yg tahu hack fb...harap2 ada yang sudi tolong...

    BalasPadam
  4. moga diambil tindakan segera utk menghentikan fb si arwah!

    BalasPadam
  5. assalamualaikum belalang..mama lemau je kebelakangan ni..stress sgt kot..hu2x..ehem..sgt prihatin org ni kan..ehem elok dideletekan akaun org yg telah tiada..

    BalasPadam
  6. Tak pasal2 waris pulak yg kelam kabut nak padamkan gambar.

    Pesanan buat diri sendiri huhu

    BalasPadam
  7. wahh ada untungnyer juga pandai hacks fb org ek?dpt pahala juga kepandaian mereka ni

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pautan Artikel Menarik