Isnin, 2 Januari 2012

Kemaruk Bercinta?


Ni satu print screen masej di cbox blog SBT. Nampak tak apa masej yang ditinggalkan? Kalau tak nampak, mari Belalang tolong taip semula apa yang ditulis-

xxx: saye nk berkenalan seorang gulz y setia...ade x??law ade col xxx-xxxxxxx..gulz only....bru lpaz putuz dgn kekasih... (07:56 PM)


xxx: owg n9 jer k... (07:58 PM)

Macam-macam la orang muda sekarang ni. Tukar pasangan macam nak tukar baju. Hari ni hilang, esok berganti baru, lusa tukar lagi. Yang menyebabkan Belalang tak tahan nak ketawa, siap beri nombor telefon lagi... Hahaha

Belajar la bagi habis sekolah dulu. Cinta tak payah dicari kerana satu hari nanti datangnya dengan sendiri. Betul ke? Entah, Belalang agak saja. Hahaha

7 ulasan:

  1. belalang..jgn cuba2 nak call pula ye??haha.mcm2 budak skrg ni.ke belalang ada buat part time buka agency cari jodoh ni?

    BalasPadam
  2. Amboiii..mudahnya nak mencari pasangan yeh?? Tah hape2 bdak2 skrg nih!

    P/s: Tahniah belalang..bukak blog baru nampaknya nih!

    BalasPadam
  3. aik??kat tempat shout macam tu pun ada juga orang nak cari pasangan??pelik..

    BalasPadam
  4. ha2x..masa mama masuk blog belalang smlm..mama nampak no hp yg dia tulis kat shoutmix belalang tu..agaknya satu skru dia dah tanggal kot !!..

    BalasPadam
  5. peh peh.. dia tak biasa sendirian mungkin. bila tak ada siapa yang dia nak gayut or message, ni alternatif yang ada.

    mungkin

    BalasPadam
  6. @zaujah incik zayrie-
    kalau pompuan, boleh juga test call...wakakaka

    @mak lagenda-
    terima kasih mak :)

    Mrs.Yie-
    FB tempat paling mudah nak cari kawan sosial, dia p pilih cbox yg jarang2 org jeling tu XD

    BalasPadam
  7. @mama aini-
    boleh jadi gak tu... hehehe

    @rain-
    nak try call ke rain? wakakaka!

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pautan Artikel Menarik